Berg er en af de absolut bedste trampolin mærker på markedet herhjemme og har været blandt danskernes favorit trampoliner i de sidste mange år herhjemme. Køber du en Berg trampolin, så er du sikret en god kvalitet, som både giver topklasse hop og en garanti for at trampolinen holder mange år frem og ikke skal udskiftes efter blot få år.

Du kan se det store udvalg af Berg trampoliner, som findes i flere forskellige serier, størrelser og modeller. Derudover også til nedgravning og med eller uden sikkerhedsnet.


Se udvalget af Berg trampoliner her --

Berg Trampoliner

Berg Trampoliner er produceret af det Hollandske firma Berg Toys og har mere end 30 års erfaring på markedet. Berg Trampoliner er kendetegnet ved solid kvalitet og god holdbarhed. Det er nogle af de absolut bedste trampoliner, som du kan få herhjemme og derfor er det med rette også et af de mest solgte trampolinmærker i Danmark. Udover at de er gode, så ser de faktisk også pæne ud i haven.


Berg trampoliner

Sikre trampoliner

Berg tager sikkerhed alvorligt og børn skal kunne lege uden at risikere at komme til skade. Derfor kan du med tryghed købe en Berg Trampolin, da det er ét af de vigtigste parametre hos Berg ved konstruktion af trampoliner.


Stort udvalg af BERG trampoliner

BERG trampoliner findes i mange forskellige størrelser og kvaliteter, både til nedgravning og på ben.

Se modeller

Berg trampolin modeller

Berg har flere forskellige trampolin modeller at vælge imellem, som vi gennemgår nedenfor. Fælles for dem alle er at de er af usædvanlig god kvalitet og kan holde i mange år hjemme i haven. Alle modeller bliver du med garanti glad for.

Populære Berg trampoliner

Den populære på ben

BERG Favorit 380

BERG Favorit 380 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet

Farve: Grøn

Form: Oval

Sikkerhedsnet: Ja, Comfort

Størrelse: 380 cm

Til forhandler
Firkantet luksus

BERG Ultim Champion 410

BERG Ultim Champion 410 Grå inkl Deluxe XL sikkerhedsnet

Farve: Sort

Form: Firkantet

Sikkerhedsnet: Ja, Deluxe

Størrelse: 410 cm

Til forhandler
Trampolin til nedgravning

BERG Champion 430 InGround

BERG Champion 430 InGround Grøn

Farve: Grøn

Form: Oval

Sikkerhedsnet: Nej

Størrelse: 430 cm

Til forhandler

Berg Favorit

Berg Favorit er grundmodellen hos Berg, som nok er den mest solgte og ofte er den, som ses hjemme i haverne. Det er en utrolig lækker trampolin i rigtig god kvalitet, både i materialer og hoppeegenskaber. En trampolin, som du vil være glad for i mange år.


Berg Favorit

Den fås i sort, grøn og grå og kommer i flere forskellige mål og pakke løsninger, hvor f.eks. sikkerhedsnet kan inkluderes. Det kan typisk godt betale sig at købe det sammen, da det bliver dyrere at købe net og trampolin enkeltvis.

Berg favorit trampolinen kan både fås i den sædvanlige runde type, men kommer også i firkantede eller ovale modeller. Afhængigt af form, så fås Berg Favorit i mål fra 190 cm og op til 520 cm. Endelig skal det også nævnes at man kan få Berg Favorit på ben eller til nedgravning.

Priser for Berg Favorit ligger fra ca. 3.000 kr. og op til 8.000 kr. alt afhængigt af størrelsen på trampolinen, om den er på ben/nedgravning, samt om der er inkluderet sikkerhedsnet eller ej.

Se modeller


Berg Champion

Berg Champion er Bergs næste niveau af trampoliner, som er endnu bedre end Favorit (husk nu på at Favorit er en rigtig god trampolin). Champion modellen fås ligeledes i rund, firkantet og oval udgave.


Berg Champion

Berg Champion har en utrolig god hoppeeffekt, så du kan hoppe ekstra højt, hvilket skyldes TwinSpring-fjeder teknologien, samt AirFlow springmåtten. Det giver en mindre luftmodstand. Derudover er trampolinen solidt bygget og børnene godt beskyttet med den kraftige beskyttelseskant. Designet er lidt anderledes, hvor sikkerhedsnettet på Berg Champion trampoliner giver lidt mere plads og strængerne bøjer udad.

Ligesom Favorit modellerne, kan man også få Berg Champion til nedgravning eller på ben. Typisk koster det lidt mindre, hvis man vælger en trampolin til nedgravning, da man så ikke har behov for lige så store ben. Og endelig fås trampolinerne med eller uden sikkerhedsnet. Berg kalder deres trampoliner uden sikkerhedsnet for Sports.

Priserne for Berg Champion ligger fra ca. 4.000 kr. og helt op til 15.000 kr. alt afhængigt af model og størrelse, samt om det er med eller uden sikkerhedsnet.

Se modeller


Berg Elite

Berg Elite er topmodellen fra Berg Trampoliner. Her kan du lave de allerbedste hop og tricks. Trampolinen er 5x3 meter og er dermed rektangulær ligesom de olympiske trampoliner. Trampolinen er med eller uden sikkerhedsnet og på ben eller til nedgravning.


Berg Elite

Der findes flere udgaver af Berg Elite, alle sammen af typen Flatground, som netop er nedgravet, men også hvor at springmåtten ligger i samme niveau, som græsplænen. Dvs. at den ikke er hævet en smule over jorden, ligesom Bergs alm. InGround modeller.

Berg Elite trampolinen kan også købes med den såkaldte aerowall, som er en oppustelig væk for enden af trampolinen, som man kan lave sjove og seje tricks op ad.

Priserne ligger fra ca. 15.000 kr. og op til 22.000 kr., hvis du vælger modellen, som også har aerowall.

Se modeller
Yderligere informationer

Du kan læse mere om Berg Trampoliner på deres hjemmeside: Berg Trampoliner officiel hjemmeside

Katalog fra Berg Trampoliner: Berg trampolin katalog


I denne video kan du se netop hvad forskellene er på de tre forskellige serie af Berg Trampolinerne: Favorit, Champion og Elite: