Firkantede Trampoliner

Tidligere var der stort set kun runde trampoliner at få herhjemme, hvor de firkantede trampoliner var til mere professionelt brug. Men det er blevet anderledes nu, hvor man kan få masser af havetrampoliner i firkantede modeller. Særligt de aflange firkantede modeller giver gode muligheder for hop og spring, ligesom på en almindelig hoppetrampolin, som man kender fra professionelle konkurrencer.

Firkantet trampolin

De firkantede trampoliner hedder noget forskelligt i forhold til både de runde og ovale trampoliner. F.eks. hedder alle Bergs firkantede trampoliner Ultim, som er helt uafhængigt af hvilken serie af trampolin, som der er tale om. Salta trampoliner har navngivet deres firkantede modeller for Salta Rectangular, men går ikke altid under det navn.


Berg Ultim

Berg Ultim er firkantede trampoliner indenfor både Favorit, Champion og Elite serien, så du kan altså få dem i alle prislejer. Du kan vælge imellem størrelser fra 330 cm. og op til 500 cm. i længden. Du kan få trampolinerne i sort, grøn eller grå. Endelig kan du selv kombinere med hvilken type sikkerhedsnet, som skal monteres, eller om du ønsker f.eks. en nedgravet firkantet trampolin uden sikkerhedsnet. Bergs aboslut bedste og dyreste firkantede trampolin er den nedgravede Berg Ultim Elite Flatgroun 500 med en AeroWall, som man kan lave hoppeøvelsen op imod. Den koster lige omkring 22.000 kr.

Se modeller


Salta firkantede trampoliner

Salta har ligeledes en række firkantede trampoliner, men ikke helt så stort udvalg, som Berg. Her kan du få modeller i størrelser fra 305 cm. og op til 396 cm. De er alle i sort design og kan fås enten på ben eller til nedgravning. Priserne for en firkantet trampolin fra Salta ligger fra ca. 3.500 kr. og op til 7.500 kr., alt afhængigt af om du ønsker den på ben, til nedgravning og med eller uden sikkerhedsnet. Endlig afgør størrelsen også prisen. Jo større, jo dyrere.

Se modeller


Exit firkantet trampolin

Exit har også en stribe firkantede trampoliner i deres sortiment, dog igen ikke helt så stort udvalg som Berg. Typisk er trampolinerne lidt mindre, men kan også fås på både ben og til nedgravning. Exit trampoliner er typisk lidt billigere end både Berg og Salta, men stadig en ganske fin trampolin.

Se modellerMå du placere din trampolin hvor du vil i haven? Er der særlige hensyn, som du skal tage til din naboer?

Læs alt om regler og lovgivning for trampoliner her.


Læs mere


Få tilbud på nedgravning af din trampolin fra anlægsgartnere i dit lokalområde. Slip for bøvlet og få det lavet professionelt. Priser fra 4-12.000 kr.


Få tilbud her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk