EXIT trampoliner findes i mange forskellige udgaver og modeller og forhandlere af flere forskellige netbutikker herhjemme. Trampoliner fra EXIT kan fås både på ben og til nedgravning, og derudover findes også i serierne Silhouettte og PeakPro.

Udvalget er stort og du kan læse meget mere om de enkelte trampoliner hos forhandlerne og netbutikkerne.


Se udvalget af EXIT trampoliner her --

Exit Trampoliner

Tro det eller ej, men Exit trampoliner, produceres ligesom Berg trampoliner og Salta trampoliner, ligeledes af et Hollandsk selskab, Exit Toys. Holland har simpelthen sat sig solidt på trampolinmarkedet herhjemme. De tre mest solgt trampolinmærker i Danmark er således alle fra Holland. Exit Toys producerer og sælger, udover trampoliner, også badebassiner, fodboldmål og meget andet til haven og leg generelt.


Exit trampoliner er overordnet set et billigere og mere økonomisk mærke end Berg og Salta trampolinerne. Men det afhænger selvfølgelig af hvilken serie af trampoliner, som man vælger, samt størrelse og om der er inkluderes sikkerhedsnet eller ej.


Exit Silhouette

Silhouette trampolinserien fra Exit er deres basisudgave. En flot trampolin, som fås i sort, grøn eller i lyserød (som den eneste trampolin). Silhouette serien fås både på ben eller til nedgravning. Stellet er flot sortmalet. Sikkerhedsnettet på Silhouette trampolinerne har stænger, som buer udad, som sikrer et stort hoppeområde til børnene. Indgangen er nemt via en gult markeret lynlåsåbning.

Se modeller


Exit Elegant

Elegant trampolinerne fra Exit den noget mere eksklusive variant af Exit trampolinerne. Den fås i utroligt mange farver på kantpolstringen, som f.eks. grå, grøn, sort, blå, rød og lilla. Det er ganske unik for trampoliner herhjemme. Derudover er kvaliteten på Elegant trampolinerne i top, hvor sikkerhedsnettet er udført i slidstærke materialer og en overlappet indgang, som sikrer at den altid er lukket og uden fare for at børnene falder ud.

Endelig er sikkerhedsnettet og fastgjort til strængerne, som gør at hoppeområdet inde i trampolinen opleves, som særligt stort. Elegant trampolinerne fås i størrelser fra 305 cm. i diameter og kan både fås runde og firkantede. Endelig kan de både købes til negravning eller på ben.

Se modeller


Exit Elegant Premium

Elegant Premium bærer stort set samme kvaliteter, som Elegant serien. Dog er forskellen et noget kraftigere sikkerhedsnet og en kantpolstring, som er lidt tykkere og højere. Derudover er fjedrene også af kraftigere kvalitet i Elegant Premium serien. Det kan være værd at ofre lidt ekstra for at få Elegant premium udgaven af trampolinen.

Se modeller


Exit Dynamic trampolin

Dynamic trampoliner serien fra Exit er deres udgave af en nedgravet trampolinen, som er helt i niveau med jorden. Det er en meget smuk trampolinserie med sort sikkerhedskant. Dynamic trampolinerne fås i både firkantede og runde udgaver i størrelser fra 305 cm. Priserne ligger fra ca. 7.500 kr. og opefter. Dynamic serien adskiller sig fra øvrige trampoliner helt nede i jordniveau med at man også kan tilkøbe en særlig Freezone sikkerhedskant, som består af nogle grønne fliser, som man ligger rundt om trampolinen. Disse fås både til runde og firkantede udgaver.Yderligere informationer

Du kan læse mere om Exit Trampoliner på deres officielle hjemmeside: Exit Trampoliner hjemmeside


Her kan du se en video om Exit PeakPro serien af trampoliner:

Og i denne video kan du se se hvordan Exit Silhouette serien ser ud: