Trampoliner på tilbud


Nedenfor kan du løbende holde dig orienteret omkring aktuelle tilbud på trampoliner i både netbutikker og fysiske butikker. Vi holder et vågent øje og informerer om gode tilbud, når vi enten selv opdager det eller bliver gjort opmærksomme på det af f.eks. forhandlere.Medlemstilbud hos Coop

Coop har faktisk lige nu udvalgte trampoliner på tilbud, herunder flere forskellige Salta trampoliner til nedgravning. Der kan være op til 1.200 kr. at spare lige nu. Se tilbud på trampoliner fra Coop her.PRISMATCH hos Abilica

Hvis du er på udkig efter en BERG trampolin på tilbud, så gør du klogt i at have netbutikken Abilicaonline.dk i baghovedet, da de tilbyder 100% prismatch på de trampoliner, som de forhandler. Det betyder at hvis du finder BERG trampolinen billigere andre steder, så kan du altid kontakte Abilicaonline.dk og få samme tilbud/pris på trampolinen. Fordelen ligger også i at Abilicaonline.dk er Premium forhandler af BERG trampoliner.

Det skal dog siges at BERG trampoliner sjældent kommer på tilbud og ofte bliver udsolgt i løbet af sæsonen.

JumpMaster trampoliner på tilbud

Lige nu køres der også tilbud på de fleste JumpMaster trampoliner modeller, hvor du kan spare op til 2.000 kr. på den største model. Du kan se tilbuddene her.
Må du placere din trampolin hvor du vil i haven? Er der særlige hensyn, som du skal tage til din naboer?

Læs alt om regler og lovgivning for trampoliner her.


Læs mere


Få tilbud på nedgravning af din trampolin fra anlægsgartnere i dit lokalområde. Slip for bøvlet og få det lavet professionelt. Priser fra 4-12.000 kr.


Få tilbud her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk