Der findes et kæmpe udvalg af Salta trampoliner i flere forskellige netbutikker herhjemme. Fælles for Salta trampolinerne er at det er et mærke blandt de absolut bedste havetrampoliner på markedet herhjemme. Køber du en Salta trampolin, så er du garanteret lang holdbarhed og mange timers underholdning til hele familien i flere år frem.

Tjek det store udvalg og læs om de mange forskellige trampolin modeller, herunder både til nedgravning, firkante eller ovale trampoliner fra Salta.


Se udvalget af Salta trampoliner her --

Salta Trampoliner

Top Twence startede i 2007 med at producere og udvikle forksellige legetøjsmærker, herunder også Salta trampoliner efter et stykke tid. Senere udviklede Salta trampoliner sig til deres stærkeste brand og for nyligt har firmaet valgt at skifte hele deres firmanavn ud med navnet Salta.

Salta trampoliner er indbegrebet af kvalitet og sikkerhed og er typsik et trampolinmærke, som man sammenligner med Berg trampoliner, som har samme gode kvalitet. Og kvalitet koster, men mange oplever at det er alle pengene værd, da en trampolin gerne skulle holde i mange år og specielt de nedgravede, da det også er et stort og evt. omkostningstungt arbejde at få udgravet hullet til trampolinen.


salta trampoliner

Stort udvalg af SALTA trampoliner

Salta trampoliner til både nedgravning og på ben i forskellige størrelser og kvaliteter

Se modellerTrampoliner på ben

Salta Comfort

Salta trampoliner fås i flere forskellige modeller og serier. Den mest solgte er nok Comfort Edition, som er den basis serien af trampoliner hos Salta. Den har et lækkert design med solid kantpolstring og et flot sikkerhedsnet, som buer indad på strængerne foroven. Den med grøn og sort kantpolstring og i størrelser på diameter fra 183 cm til 427 cm. Endelig fås den også i enkelte firkantede udgaver.

Stellet, hvad enten det er til nedgravning eller på ben, er udformet i galvaniseret stål, som dermed ikke ruster. Comfort edition på ben er derudover sorte pulverlakerede, som giver et flot stilrent look.

Se modeller


Salta Premium

Salta Premium er modellen i noget bedre kvalitet end Comfort serien fra Salta trampoliner til haven. Her får man en robust bygget trampolin i lækre materialer, hvor både hoppedug, fjedre, kantpolstring og sikkerhedsnet ikke fås bedre. Denne trampolin kan holde i mange år og har et design, som sikrer at du ikke bliver træt af at kigge på den ude i haven.

Se modeller


Salta First Class

Salta First Class er den professionelle serie af trampoliner fra Salta. Deres absolutte topkvalitet, hvor både hoppekvalitet, sikkerhedsnet og kantpolstring ikke fås meget bedre.

Se modeller


Salta Combo

Salta Combo serien er den mest økonomiske udgave af Salta trampolinen, som tilbyder et rigtig godt match i forhold til pris, kvalitet og sikkerhed. Til forskel fra Comfort udgaven, så er Combo stadig på et galvaniseret stel, dog ikke pulverlakeret i sort. Derudover er sikkerhedsnettet ikke helt samme design, hvor der på denne Combo udgave er stænger, som går lige op i stedet for at bue indad.

Fjedrene er ligeledes zink behandlede, som sikrer at der heller ikke her opstår rust. Størrelserne på en Salta Combo går fra 183 cm. til 427 cm. i diamter og fås også i grøn og sort. Endelig fås den også i firkantet udgave.Trampoliner til nedgravning

Salta Excellent Ground

Salta Excellent Ground er serien fra Salta, som er nedgravede trampoliner. Disse trampoliner er af solid kvalitet og fås med eller uden sikkerhedsnet. Excellent Ground er med sort kantpolstring og fås i både firkantet og rund udgave. Priserne ligger fra ca. 3.000 kr. og opefter.

Excellent Ground trampolinerne har et stel, hvor rammen er ca. 10-15 cm. over jorden, så luften under trampolinen nemt kan komme både ind og ud.

Se modeller


Salta Royal Baseground

Salta Royal Baseground er serien med trampoliner til nedgravning fra Salta, som ligger helt plant placeret i forhold til jorden/græsplænen. Her kommer luften ud gennem selve kantpolstringen på trampolinen, som netop ikke har mulighed for at sende luften ind og ud gennem siderne ligesom på Excellent Ground serien.

Royal Baseground ser flot ud i haven, når den slet ikke stikker op og ligger helt i niveau med jorden og omgivelserne.

Se modeller


Yderligere informationer

Du kan læse mere om Salta Trampoliner på deres hjemmeside: Salta Trampoliner officiel hjemmeside


I denne video kan du se en video om Salta Premium Black Edition trampolinen:

<

Og i denne video kan du se hvordan sikkerhedsnettet på en Salta Royal Baseground trampolin samles: