Om Trampolinpriser.dk

Velkommen til Trampolinpriser.dk. Her finder du information om de forskellige typer af trampoliner og hvilke mærker og modeller, som der findes på markedet i Danmark.

Vi viser vej til de enkelte butikker og holder jævnligt øje med tilbud og priser på trampoliner.

Trampoliner til nedgravning

Der er mange fordele ved at få nedgravet din trampolin. Den fylder langt mindre visuelt i haven, nemmere at tilgå og så kan man også vælge at undvære sikkerhedsnettet.

Men der er ting, som du skal overveje når du køber en trampolin til nedgravning, bla. at det kræver en bestemt type stel og trampolin.

Både Berg, Salta og Exit og andre trampolinmærker tilbyder trampoliner til nedgravning.


Der findes rigtig mange forskellige typer til trampoliner til nedgravning

Bestil herFirkantede trampoliner

Er du ikke interesseret i de sædvanlige runde trampoliner, men hellere vil have de lidt mere professionelt udseende firkantede trampoliner, så findes de også på markedet til private.

Firkantede trampoliner kan udover et andet visuelt udseende, også fungere til tricks og andre hop, hvor man kan drage fordel af længden på trampolinen.


Se udvalget af firkantede trampoliner

Se mereTrampoliner på tilbud

Vi holder løbende øje med tilbud på trampoliner, særligt fra de større mærker. Når vi fanger et godt tilbud, så informerer vi om det her på siden.

Trampoliner er dyre, så et tilbud på 10-20% kan sagtens gøre en stor forskel på pengepungen. Det er dog ikke sikkert at det lige præcis er den trampolin, som du har udset dig, kommer på tilbud.


Se her om der er aktuelle tilbud på trampoliner

Se tilbudRegler for trampoliner i haven

Det kan være svært at finde ud af hvor man må placere sin trampolin i haven og hvor meget at børnene må larme på den og i hvilke tidsrum det må ske. Og samtidig kan det være svært at være nabo til en trampolin.

Vi har lavet en god guide til hvordan man bevarer det gode naboskab med en trampolin, så alle kan få glæde af det fantastiske legeredskab, som en trampolin er. God sommer derude :-)


Læs om regler for havetrampoliner