Trampoliner på tilbud


Nedenfor kan du løbende holde dig orienteret omkring aktuelle tilbud på trampoliner i netbutikker. Vi holder et vågent øje og informerer om gode tilbud, når vi enten selv opdager det eller bliver gjort opmærksomme på det af f.eks. forhandlere.

Mange af de store mærker, som f.eks. BERG og Salta kommer sjældendt på tilbud, så når tilbuddet er der, så gælder det typisk om at slå til. Og på de store trampolinmærker, som BERG og Salta skal du heller ikke forvente store rabatter, så hvis du ser et tilbud fra 10-20%, så kan det være en rigtig god idé at slå til, hvis du har bestemt dig for trampolinen.

Lige nu har vi registreret 43 tilbud på trampoliner, hvor du kan spare fra 11 % til 50 %. Den trampolin, som du sparer mest på lige nu er trampolinen nedsat med hele 4.004 kr.


Tilbud hos Coop Tilbud hos Abilica Online Tilbud hos Luksusleg


Hvis du er på udkig efter en BERG trampolin på tilbud, så gør du klogt i at have netbutikken Abilicaonline.dk i baghovedet, da de tilbyder 100% prismatch på de trampoliner, som de forhandler. Besøg Abilicaonline.dk her.


Mærker:

Alle JumpmasterBERGSalta BERG

AKTUELLE TILBUD PÅ TRAMPLINER

Salta trampolin - Comfort - 214 x 305 cm

Salta trampolin - Comfort - 214 x 305 cm

Pris nu: 2.800 KR. (før 3.999 kr.)

Til butik


Salta nedgravningstrampolin - Comfort Ground - 214 x 305 cm

Salta nedgravningstrampolin - Comfort Ground - 214 x 305 cm

Pris nu: 2.999 KR. (før 3.999 kr.)

Til butik


Salta trampolin - Comfort - Ø 366 cm

Salta trampolin - Comfort - Ø 366 cm

Pris nu: 2.999 KR. (før 3.999 kr.)

Til butik


Salta trampolin - First Class - 214 x 366 cm

Salta trampolin - First Class - 214 x 366 cm

Pris nu: 5.249 KR. (før 6.999 kr.)

Til butik


Salta trampolin - First Class - Ø 427 cm

Salta trampolin - First Class - Ø 427 cm

Pris nu: 5.199 KR. (før 6.499 kr.)

Til butik

PRISMATCH hos Abilica

Som nævnt så har Abilica prismatch på alle deres trampoliner. Så du kan besøge Abilicaonline.dk for at sikre dig en god stor leverandør og til den rette pris. Det betyder at hvis du finder en BERG trampolin billigere andre steder, så kan du altid kontakte Abilicaonline.dk og få samme tilbud/pris på trampolinen. Fordelen ligger også i at Abilicaonline.dk er Premium forhandler af BERG trampoliner.

Det skal dog siges at BERG trampoliner sjældent kommer på tilbud og ofte bliver udsolgt i løbet af sæsonen.

JumpMaster trampoliner på tilbud

Lige nu køres der også tilbud på de fleste JumpMaster trampoliner modeller, hvor du kan spare op til 2.000 kr. på den største model. Du kan se tilbuddene her.Medlemstilbud hos Coop

Coop har faktisk lige nu udvalgte trampoliner på tilbud, herunder flere forskellige Salta trampoliner til nedgravning. Der kan være op til 1.200 kr. at spare lige nu. Se tilbud på trampoliner fra Coop her.Hvornår kommer trampoliner på tilbud?

Der er selvfølgelig ikke klare regler for hvornår trampoliner kommer på tilbud, men der er nogle tidspunkter, som ofte går igen på den slags sæsonvarer, som trampoliner er. Højsæson for trampoliner er selvølgelig over hele sommerperioden, men indkøb af trampoliner starter faktisk allerede i april måned, hvor børnefamilierne gør sig klar. Nedenfor har vi listet nogle af de tidspunkter, som man muligvis kan forvente at trampoliner kan komme på tilbud.

  • Forårsudsalg: Her skydes sæsonen i gang og butikkerne kæmper om at få forbrugerne ind og få lidt gang i salget fra de bugnende lagre. Her kan der godt forekomme tilbud på udvalgte modeller med besparelse på måske 10-20%. Men det er ikke sikkert at der lige netop er tilbud på den trampolin, som du har set dig lun på.
  • Efterårsudsalg: Her lakker sæsonen mod enden og butikkerne kan godt se at salget er gået langsom nedad. Her gælder det for butikkerne om at få tømt deres lagre, så de ikke skal ligge inde med store partier af sidste sæsons trampoliner, som både fylder op på hylderne, men også potentielt udgår i forbindelse med nye modeller. Her er udbuddet noget mindre, men til gengæld kan rabatterne være noget større på 10-40%. Men det er også de færreste, som køber en trampolin i slutningen af sæsonen, hvor den snarligt skal pakkes ned til vinteren, så der skal noget til at lokke kunderne til.
  • Black Friday og Cyber Monday : Vi har faktisk ikke holdt øje med priserne her og typisk har mange butikker heller ikke trampoliner på lager her, så forvent ikke at få en trampolin på Black Friday udsalg, men du kan jo være heldig.

Det er klart at tilbuddene og rabatter på trampoliner kan være større, jo dyrere trampolinen er. Prisen på trampoliner afhængerer af mange faktorer, bla. mærke/brand, størrelse, om der er inkluderet sikkerhedsnet osv. Og så er der nogle mærker, som er kendt for at næsten ikke at køre med tilbud, som f.eks. BERG trampoliner, mens at andre godt kan køre med tilbud henover sæsonen.Trampolinpriser.dk

Trampoliner er et kæmpe hit i haverne i Danmark og det er med god grund. En trampolin i haven giver masser af timers leg og glæde for både børn, unge og voksne. Og samtidig er det god motion.

Kontakt os

Har du gode idéer, forslag til siden eller spørgsmål til indholdet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

  • Opalvej 4, 3060 Espergærde
  • mail@trampolinpriser.dk